verificare istoric auto for Dummies

Pentru a beneficia de toate aceste informatii esentiale despre istoricul masinii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma AutoDNA.

Printre cele mai comune practici de înșelătorie în lumea mașinilor second hand este falsificarea numărului de kilometri - cumpărătorii fiind deseori atrași de ofertele ”de nerefuzat”.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Vehiculele treatment au fost folosite ca taxi vor fi parcurs 400-five hundred,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de product, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing treatment nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu verifici.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe care orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe care urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru improve-ul la versiunea platita.

De asemenea, inspectorauto.ro iti furnizeaza informatii complete despre istoricul reviziilor. Este vital sa cunosti daca vehiculul a fost apasa aici supus la intretinere si reparatii regulate, deoarece acest component poate influenta starea generala a masinii si performanta sa.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie on line. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat treatment reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

Dupa ce este completata, cererea trebuie sa fie semnata si depusa la ghiseul Serviciului Rutier. Alaturi de cerere sunt necesare actul de identitate in original as well as permisul de conducere in authentic si copie.

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu online (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

Seria de sasiu sau VIN este utilizata pe scara larga in industria auto pentru a identifica si urmari vehiculele. Acest cod poate fi gasit pe diferite componente ale masinii, cum ar fi pe caroserie, motor, transmisie si chiar pe documentele de inmatriculare ale vehiculului.

two. Verificare kilometraj real: Multe masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila manipulare a acestuia. Raportul verifica daca kilometrajul masinii este autentic, oferindu-ti incredere in informatiile legate de uzura vehiculului.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se encounter? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de day treatment conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de day publice de informații ale registrului auto prin treatment puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază care ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

Produsele viitoare și ghidurile de mentenanță de pe site-ul nostru îți vor Guysține mașina fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *